Ξεκινούν τα έργα στους δρόμους της Παλικής

Όπως είχαμε δημοσιεύσει πριν μερικές ημέρες  επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ ΥΠΟΜΕΔΙ και του εργολάβου  για το έργο της αποκατάστασης των ζημιών στους δρόμους της Παλικής,  με χρόνο ολοκλήρωσης και παράδοσης τις 100 ημέρες,  δηλαδή μέχρι τέλος Απριλίου 2018.

Έτσι από Δευτέρα  όπως μας ενημέρωσαν, ξεκινούν τα έργα.

Ελπίζουμε  να ολοκληρωθούν μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο και το Καλοκαίρι  να έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία και η ταλαιπωρία των κατοίκων της Ανωγής που κρατά  από την ασυνεννοησία και επιπολαιότητα των αρμοδίων, 4 χρόνια.

Ο κόσμος είναι έτοιμος ξεπερνώντας τα όρια της αντοχής του να κάνει λίγο ακόμα υπομονή.

Οποιαδήποτε όμως καθυστέρηση  θα προκαλέσει αντιδράσεις που πλέον θα είναι δύσκολο να προβλεφθούν!!!!!

Την Δευτέρα θα κλείσει και για περίπου δύο εβδομάδες ο δρόμος στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στο Ληξούρι προκειμένου να γίνει διάνοιξη και κατασκευή τοιχίου.

Οικογένεια από το χωριό μας προς τιμή τους  διέθεσαν αρκετό οικόπεδο για το σκοπό αυτό και τους συγχαίρουμε  γι αυτό.

Εμείς ζητάμε από τον εργολάβο – χωριανό μας Μαρούλη Ιωάννη να διαθέσει όσο το δυνατό περισσότερα συνεργία ώστε  το έργο να ολοκληρωθεί το δυνατό συντομότερα και με την μικρότερη ταλαιπωρία  των κατοίκων.

 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών στο οδικό δίκτυο, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • διακοπή κυκλοφορίας των πεζών και  όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Ληξουρίου-Μονοπωλάτων και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την Περιφερειακή Ληξουρίου (διασταύρωση Β΄ Νηπιαγωγείου Ληξουρίου) έως την διασταύρωση της με την  Επαρχιακή Οδό (Νο 40) Ληξουρίου- Μαντζαβινάτα- Βουνί κλπ (θέση Ρόγγοι), για το χρονικό διάστημα από 19-3-2018 έως και 5-5-2018.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ληξούρι(διασταύρωση Β΄ Νηπιαγωγείου Ληξουρίου) -Χαβδάτα-Φαβατάτα-Μαντουκάτα-Διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό (Νο 40) (θέση Ρόγγοι). Προσοχή να μην ξανασυμβούν τέτοια ατυχήματα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s