Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο νεκροταφείο

Ολοκληρώθηκε η Τσιμεντόστρωση των Διαδρόμων  μέσα στο νεκροταφείο.

Όλοι μαζί μπορούμε

Χθες μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία της Κοινότητας και  των Συλλόγων του χωριού μας – Σύλλογος Απανταχού Καμιναράδων «Ο Προφήτης Ηλίας» και ΑΕΤΟΥ αλλά και όλων των χωριανών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, ολοκληρώθηκαν  τα έργα της τσιμεντόστρωσης  των διαδρόμων του νεκροταφείου μας.

Έτσι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που απασχολούσε όλους όσους επισκεπτόταν τον τόπο κατοικίας των προγόνους μας  με τα χόρτα που φύτρωναν    πιστεύουμε ότι επιτέλους λύθηκε.

Αυτή ήταν η πρώτη φάση των παρεμβάσεων .

Θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση που είναι η τσιμεντόστρωση και αργότερα αν μπορέσουμε και η πλακόστρωση του διαδρόμου έξω από την είσοδο του νεκροταφείου έως εκεί που ξεκινά η δενδροφύτευση που είχε κάνει ο Σύλλογός μας το 2009

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καμιναράδων  και ο Πρόεδρος του Γαλιατσάτος Ηλίας άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου του χωριού  Χαράλαμπου Ρηγάτου και ανέλαβε το δύσκολο στην αρχή έργο της συγκέντρωσης των χρημάτων το οποίο στην συνέχεια αποδείχτηκε πολύ εύκολο, αφού  οι χωριανοί  ανταποκρίθηκαν άμεσα,  και σε δύο ημέρες συγκεντρώσαμε   πάνω από 2000 € υπερκαλύπτοντας το συνολικό κόστος των εργασιών.

Ευχαριστούμε

–Ευχαριστούμε όλους όσους  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας αλλά και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αλλά λόγο της κάλυψης του κόστος εργασιών δεν μπόρεσαν αλλά  δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν σε άλλα εξ ίσου σημαντικά έργα που έχουμε στο πρόγραμμά να κάνουμε σε συνεργασία με τον πρόεδρο του χωριού, .

  Οι χωριανοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας είναι:

Βασιλάτου Φωτεινή Αθανάσιος Αθήνα 50,00€ €

Γαλιατσάτος Γιώργος Ευαγγέλου ΗΠΑ 400,00€

Διονυσάτος Χρήστος Γερασίμου -Ασπασίας Κορυδαλλός 1,000,00€

Διονυσάτου –Κραβαριτη Καλομοίρα Γερασίμου -Ασπασίας  100,00€

Λιάτου Ελένη 50€

Μαρούλης Βασίλης Καμινάρη Μαρούσι 0500,00 €

Σταθάτος Διονύσης Νικολάου-Φώτο  30,00 €

Σταθάτου Φώτο  συζ. Νικολάου  του Χριστοδουλή 020,00€

 Φανός Γρηγόρης Κώστα- Ευγενία Αγγλία 300€

–Ευχαριστούμε τον Μαρούλη Ιωάννη του Καμινάρη και Διονυσάτο Δημήτρη του Κώστα που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν  το μπετόν για την τσιμεντόστρωση.

–Τους χωριανούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  και έδωσαν πάνω από 500 € στον πρόεδρο του χωριού τα ονόματα των οποίων θα δημοσιευθούν από τον πρόεδρο της κοινότητας..

Όλοι μαζί μπορούμε.

Ανακοίνωση του προέδρου Καμιναράτων Χαράλαμπου Ρηγάτου.

Σήμερα 2/6/2020 τελείωσαν τα μπετά στο νεκροταφείο.
Με την συμμετοχή όλων μας η κατοικία των προγόνων μας άλλαξε μορφή .
Η κοινότητα ευχαριστεί όσους βοήθησαν να γίνει το έργο .
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα αυτούς που μας έδωσαν την δύναμη να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας , για ένα καθαρό και προσεγμένο νεκροταφείο.
Πρώτα το Διονύση Σταθάτο τού Πέτρου που ήταν ο πρώτος που έμαθε για το στόχο της κοινότητας να πέσουν μπετά σε όλους τους διαδρόμους του νεκροταφείου και ανάλαβε να βοηθήσει με όσα αδρανή υλικά χρειαστούν.
Τον Διονυσάτο Δημήτρη του Κωνσταντίνου που όταν άκουσε τι θέλουμε αμέσως πρόσφερε δέκα κυβικά μπετό και μας έδωσε θάρρος για να προχωρήσουμε.
Τον Μαρούλη Γιάννη Καμινάρη που πρόσφερε στην προσπάθεια μας είκοσι τέσσερα κυβικά μπετό.
Τον Ηλία Γαλιατσάτος πρόεδρο του συλλόγου απανταχού γιατί όταν του είπαμε για το στόχο μας ανάλαβε να μαζέψει όσα χρήματα θα χρειαζόταν.
Τον Διονύση Σταθάτο του Νίκου πρόεδρο του συλλόγου Αετος Καμιναρατων που σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας στάθηκε δίπλα στο πρόεδρο.
Ένα μεγάλο ευχαριστούμε σε όλους όσους συνείσφεραν οικονομικά στην επίτευξη του στόχου μας .Τα ονόματα όσων συμμετείχαν θα αναρτηθούν στην κοινότητα
Ο στόχος επετεύχθη !!!!!
Όλοι μαζί μπορούμε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s