Τσιμεντόστρωση διαδρόμων Νεκροταφείου

 

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που απασχολούσε όλους τους προέδρους του χωριού μας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τους επισκέπτες του νεκροταφείου μας,  επιτέλους οδεύει προς την οριστική του λύση. Τα χορτάρια  σκέπαζαν τους διαδρόμους  και η προσπέλαση προς τα μνήματα ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Οι πρόεδροι αναγκαζόταν να διαθέτουν κάθε χρόνο ένα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων που είχαν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαθέσουν χρήματα για άλλα πολύ αναγκαία έργα.

Σε συνεργασία που είχε ο σύλλογός μας με τον πρόεδρο του χωριού και τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού ΑΕΤΟ αποφασίσαμε να βοηθήσουμε στην συγκέντρωση του αναγκαίου χρηματικού ποσού  που απαιτούνταν για να γίνει η τσιμεντόστρωση των διαδρόμων

Ήταν αρχές του Μαρτίου όταν ανακοινώσαμε  την προσπάθεια αυτή και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.
Μέσα σε πέντε ημέρες οι χωριανοί, ιδιαίτερα όσοι κατοικούν στην Αθήνα και στο εξωτερικό μετά από επικοινωνία που είχε μαζί τους και ο πρόεδρος του συλλόγου μας, ανταποκρίθηκαν άμεσα και όχι μόνο συγκεντρώθηκε το ποσό των 1600€ που είχαμε βάλει ως στόχο, αλλά υπερκαλύφθηκε και ξεπεράσαμε τα 2000€, εκτός από αυτά που έχει συγκεντρώσει ο πρόεδρος της κοινότητας.

Έτσι σήμερα το Δ.Σ του Συλλόγου των Απανταχού Καμιναράδων, ο πρόεδρο του χωριού,  και το Δ.Σ του ΑΕΤΟΥ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ξεκίνησε το έργο της τσιμεντόστρωσης με το δωρεάν μπετόν (10μ3) που προσέφερε ο συγχωριανός μας κ. Διονυσάτος Δημήτρης του Κώστα .
Το έργο θα ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα με μπετόν που θα προσφέρει ο Ιωάννης Μαρούλης του Καμινάρη.
Μετά το τέλος των εργασιών, θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας τα ονόματα όσων βοήθησαν, το τελικό κόστος του έργου και όλες οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν .
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας σας ευχαριστεί για μία ακόμα φορά για την μεγάλη σας ανταπόκριση.
Όλοι μαζί μπορούμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s