Μεγάλη Επιτυχία της Συνεστίασης μας στο ‘ΟΝΕΙΡΟ’

Ένα θαυμάσιο  μεσημέρι   είχαν την τύχη να  περάσουν όσοι κατόρθωσαν τελικά να βρουν θέσεις  στην συνεστίαση του Συλλόγου μας  τη Κυριακή το μεσημέρι  16 Φεβρουαρίου  στο κέντρο ‘Ονειρο’  στο Καματερό.

 Από την πρώτη ημέρα που ανακοινώσαμε την εκδήλωση    η προθυμία των μελών του Συλλόγου  και των φίλων μας να δηλώσουν συμμετοχή ήταν πρωτόγνωρη, με αποτέλεσμα  μερικές ημέρες πριν να υποχρεωθούμε για πρώτη φορά από  την ίδρυση του συλλόγου να εκδώσουμε ανακοίνωση ότι έχουν εξαντληθεί όλες οι προσκλήσεις.

Έτσι δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε δεκάδες ακόμα συγχωριανούς και φίλους μας που  ήταν σε σειρά προτεραιότητας αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε.

Πάνω από 240 τελικά  χωριανοί και φίλοι μας την Κυριακή το μεσημέρι γέμισαν ασφυκτικά την ωραία και ανακαινισμένη αίθουσα του ΌΝΕΙΡΟ.

Η Ορχήστρα του πατριώτη μας μουσικού και τραγουδιστή Βαγγέλη Ασκητή και των συνεργατών του τραγουδίστριας κ. Ειρήνη Σχοινά και του Βαγγέλη Φαναρτζή ήταν εγγύηση  για ένα μοναδικό μεσημέρι  με πολύ κέφι και χορό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε   με χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου  κ. Γαλιατσάτου Ηλία ο οποίος πλαισιωμένος από τα μέλη του Δ.Σ   Γενικό Γραμματέα Ρηγάτο Χάρη, ταμία  Μαρούλη Γρηγόρη και τα μέλη Δελαπόρτα Νίκο και Ρηγάτο Αθανάσιο ευχαρίστησε όλους για την συγκλονιστική παρουσία τους  η οποία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε   το έργο του συλλόγου. Δεν είναι τυχαίο  όπως είπε  τουλάχιστον για εφέτος η συνεστίαση του Συλλόγου μας  έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή κόσμου από όλους του άλλους συλλόγους της Κεφαλονιάς.

Όπως δήλωσε ο σύλλογός μας από το 1975 που ιδρύθηκε έχει μια συνεχώς αυξανόμενη πορεία. Έτσι το 2020 που κλείνουμε  45 χρόνια δυναμικής παρουσίας και προσφοράς  θα διοργανώσουμε  μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αναδείξουν το έργο  που έχει κάνει  όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολούθως  έκανε αναφορά για μία μεγάλη απώλεια που είχε ο σύλλογός μας το 2020 .

  Το Σεπτέμβριο έφυγε από κοντά μας ο Φανός Δημήτρης του Διονύση του Φούρναρη ο οποίος  είχε μία τεράστια προσφορά τόσο ως μέλος όσο και ως πρόεδρος με αποκορύφωμα την εύρεση του νερού στο χωριό μας  όταν ήταν πρόεδρος. Και μόνο γι αυτό θα τον ευγνωμονούν αυτόν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ  του,  οι συγχωριανοί.

            Βράβευση Φοιτητών  2019-2020

Μετά τον χαιρετισμό  ακολούθησε  η καθιερωμένη πλέον  βράβευση των νέων μας φοιτητών που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι  της χώρας. Εφέτος μας δήλωσαν την επιτυχία τους οι:

 Μανώλης Γαλιατσάτος του Στάθη  και ο Ηλίας Βασιλάτος του Κώστα οι οποίοι επέτυχαν στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών  του  Πανεπιστημίου Πειραιώς.                                                                                  -Ο Αποστόλης  Πάντος του Βασίλη  και της Διονυσίας Κατσιβέλη εγγονός του Αποστόλη   για την εισαγωγή του  στο  τμήμα  Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι  Καστοριάς .  -Και  ο   Κωνσταντίνος  Προδρομίδης του Νικολάου εγγονό της Στέλλας  Μαρούλη του Σπύρου και της Αυγούλας για την εισαγωγή του  στο  τμήμα  Μηχανολόγος Μηχανικός Πανεπιστήμιο Κρήτης .

Ο πρόεδρος του συλλόγου συγχάρηκα τα παιδιά για την επιτυχία τους  

<<Η επιτυχία σας όπως τους είπε ,  κάνει υπερήφανους όλους τους Καμιναράδες, γιατί οι κόποι και οι προσπάθειές τόσο  οι δίκες σας άλλα και της οικογένειά σας   δικαιώθηκαν και μαζί τους δικαιώνεται ολόκληρη η κοινωνία μας που επενδύει σε άξιους ανθρώπους.

Συγχαρητήρια αξίζουν όχι μόνο σε εσάς και στις οικογένειές σας  που στάθηκαν δίπλα σας  και συμμερίστηκαν τις αγωνίες σας.

Σας  εύχομαι από καρδιάς καλή ακαδημαϊκή πορεία, καλή πρόοδο και επιτυχία σε ότι επιδιώκουν.

Καλό βέβαια είναι η πατρίδα που τόσα πολλά επενδύει σε όλους τους νέους και τις νέες μας  να αξιοποιήσει τις γνώσεις σας όταν με το καλό ολοκληρώσετε τις σπουδές σας  δημιουργώντας υποδομές και ευκαιρίες  και όχι να ωθούνται οι νέοι μας στο εξωτερικό όπου μαζικά φεύγουν τα τελευταία χρόνια και προσφέρουν τις γνώσεις του για την ανάπτυξη των χωρών που μεταναστεύουν. Συγχαρητήρια παιδιά

Στη συνέχεια  κάλεσε τους πρώην προέδρους του συλλόγου  Κούτση Θεόδωρο Φανό Ηλία και Μαρούλη Αθανάσιο ,τιμώντας  την προσφορά τους στον σύλλογο όχι μόνο όταν ήταν πρόεδροι αλλά και μέχρι σήμερα , να απονείμουν τα τις αναμνηστικές πλακέτες.

Στη συνεστίαση μας ήταν μαζί μας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και λογοτεχνών Ηλιούπολης   και συγχωριανός μας Στυλιανός Μαρούλης του Παρασκευά ο οποίος πολλά χρόνια τώρα  έχει προσφέρει στην Ηλιούπολή αλλά και στο χωριό μας ένα πολύ σημαντικό πολιτιστικό  έργο, το οποίο έχει αναγνωριστεί από όλους.

                              Μήνυμα  Πρόεδρου Χωριού

Ο πρόεδρος του χωριού Ρηγάτος Χαράλαμπος δεν κατόρθωσε τελικά να είναι κοντά μας και μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα.

Αγαπητοί συγχωριανοί δυστυχώς λόγο πολλών υποχρεώσεων αδυνατώ  να  ανταποκριθώ στην πρόσκληση του προέδρου του συλλόγου μας και να είμαι σήμερα κοντά σας.

 Σας εύχομαι Καλή χρονιά  και Καλή Διασκέδαση

Με τους συλλόγους και όλους τους χωριανούς από την πρώτη στιγμή που με εξέλεξε το χωριό για πρόεδρο προσπαθώ και πιστεύω ότι έχω άψογη συνεργασία για την επίλυση  πολλών και χρόνιων προβλημάτων.

Σας καλώ  με όλη τη δύναμη που έχετε να στείλουμε το μήνυμα σε κάθε αρμόδιο ώστε να  βοηθήσουν στην υλοποίηση τριών στόχων που βάλαμε στην Γενική Συνέλευση του χωριού το Νοέμβριο  που είναι η Στροφή στα Λιάτα  η Πλατεία και η Παιδική Χαρά.

Αν πιέσουμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Σας καλώ τις Αποκριές να έρθετε  στο Ληξουριώτικο καρναβάλι στο οποίο θα συμμετάσχουμε με άρμα και με το χορευτικό του συλλόγου μας ΑΕΤΟΣ.

Καλή διασκέδαση

                               ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

-Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι, το Δ.Σ  ευχαριστεί όλους εσάς που στηρίζεται τον σύλλογό μας  και βρεθήκατε  κοντά μας την Κυριακή το Μεσημέρι  για να περάσουμε όλοι μαζί αυτό το υπέροχο μεσημέρι.

-Ευχαριστούμε τους νέους και τις νέες μας που για μία ακόμα φορά έδωσαν δυναμικό παρόν σε εκδήλωσή μας . Με την νιότη και τον παλμό τους μας δίνουν δύναμη.

-Ευχαριστούμε τον Μπάμπη Μαυροειδή  ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μας προσέφερε 2 κιλά μάντολες   και να δώσουμε Κεφαλονίτικο άρωμα στη Συνεστίαση μας  γλυκαίνοντας συγχρόνως τους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε τους παρακάτω  χωριανούς και φίλους  επαγγελματίες που μας βοήθησαν προσφέροντας   δώρα για την λαχειοφόρο μας.

-Ρηγατος Κώστας  έπιπλα κουζίνας. Αδελ. Κυπραίου 77 Ελευσίνα  τηλ: 2105548150

BLUE STAR FERRIES

-Τουριστικό Γραφείο  Μαρκέτου Πόπη Σάμη 6977455934 – 2674022055

MAROULIS TRAVEL S.A  Στρατηγού Λέκκα 24    151-22 ΜαρούσιΤηλέφωνο :210 61 47 840  

-Την εταιρεία Ελαστικά Φωκάς

-Ελαστικά Οικονόμου  Ιερά οδό 309 Αιγάλεω

-Ταβέρνα <<Στρουμφάκια>>   πλατεία Δαβάκη Αιγάλεω

-Ταβέρνα  ‘ Το Νησί’ Αιγάλεω

-Ταβέρνα ‘ Τα Πιατάκια’ Αιγάλεω

-Ταβέρνα ‘’Ο Καραγκιόζης  Τρώων 11 Μπουρνούζι

-Ασφάλειες  και εμπόριο Ι.Χ Σπανός.

-Τέντες Προδρομίδης Νίκος Εγγονός Αυγούλας

-Κατάστημα Χρωμάτων Θηβών 255 Περιστέρι

-Την φίλη του συλλόγου μας Παρλιάρου ΕΦΗ

-Το κατάστημα Ηλεκτρονικών ειδών του Φανού Σπύρου Σολωμού 39 Αθήνα 2103828748

-ΗΛΕΚΡΤΟΝΙΚΑ  Βασιλειάδης   Σκρά & Δημοσθένους Καλλιθέα

-Τη Βασιλάτου- Διώτη Μελίνα

-Κουτση Δώρα του Θεόδωρου

-Κομμώσεις Λυκούδης Μιχάλης

-Φώτο Μαρούλης Γρηγόρης  Θηβών 255 Περιστέρι

– Κομμωτήρια  Pop hair Εθνικής Αντιστάσεως 75 Περιστέρι   και Πατρόκλου  61 Ίλιον

ΟΠΤΙΚΑ Μαρία Παπαδοπούλου Θηβών 259 Περιστέρι 210-575-3489

-Εμπόριο Λάδια -Παραφλού  Ζαφειράτος Γεράσιμος του Ιωάννου

-Οινοποιείο  ΦΡΑΓΚΟΣ Μαλανδρένι

-Το φίλο του συλλόγου μας Λυρά   Γιώργο

-Εκτυπώσεις Ελένη & Σωτήρης  Μαρούλης του Σπύρου και Αυγούλας 

 Σας ευχαριστούμε όλους  και σας περιμένουμε  στην επόμενη εκδήλωσή μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό πανόραμα της εκδήλωσης 

.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s