Εκλογές Συλλόγου Απανταχού Καμιναράδων 7 Απριλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Καμιναράδων σύμφωνα με το καταστατικό του, καλεί τα μέλη του συλλόγου στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση  και στις Αρχαιρεσίες για την εκλογή  νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Σωματείων.

Η Γ.Σ και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019

από τις 10,00 το πρωί έως 14,00 μ.μ

στο 1ο όροφο του κτίριο της ΚΥΒΕ Περιστερίου  που βρίσκετε στην Εθνάρχου Μακαρίου 1  και ΚηφισούθΕΜΑΤΑ.

1-Διοικητικός Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

2-Οικονομικός Απολογισμός και έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη Διετία , εξελεγκτικής επιτροπής και εκλογή των Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Κεφ/κων & Ιθακ/κων Συλλόγων Αττικής.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του Καταστατικού του συλλόγου μας μέλη του μπορούν να γίνουν όσοι έχουν είτε άμεσα  είτε έμμεσα ( γαμπροί ή νύφες), δεσμούς  προέλευσης από τα Καμιναράτα είναι πάνω από 18 ετών και κατοικούν οπουδήποτε εκτός Κεφαλονιάς.

Το δε άρθρο 9 του καταστατικού  με τις υποχρεώσεις μελών αναφέρει  ότι κάθε μέλος έχει βασική υποχρέωση 

1-Να πληρώνει τις εισφορές  το ύψος των οποίων  ορίζονται από το Δ.Σ.

2-Να μετέχει στις Γ.Σ  και στις εκδηλώσεις με συμμόρφωση στο καταστατικό

3- Να αναλαμβάνει με προθυμία  και υπευθυνότητα τις εργασίες  που του ανατίθεται από  τα Όργανα του Συλλόγου.

Το άρθρο 10 -Διοίκηση αναφέρει.

Ο Σύλλογος διοικείται από επταμελές Δ.Σ , τα μέλη του οποίου εκλέγονται κάθε 2 χρόνια  από την Γενική συνέλευση  με μυστική ψηφοφορία των μελών του συλλόγου  και αφού προηγηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων  που πρέπει να γίνουν 3 ημέρες  πριν την Γ.Σ. .

Η εξελεγκτική επιτροπή αποτελείτε  από τρία μέλη  που εκλέγονται με το ίδιο ψηφοδέλτιο με το Δ.Σ.

Οι Αντιπρόσωποι στην ΟΚΙΣ είναι 3 μέλη μας που εκλέγονται  με το ίδιο ψηφοδέλτιο με αυτό του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής επιτροπής

Αγαπητά μέλη του συλλόγου μας, την Κυριακή 7 Απριλίου πρέπει να είμαστε όλοι  στην Γενική συνέλευση.

Να πάρουμε μέρος στις διαδικασίες με γνώμη και άποψη για τον σύλλογο  και την πορεία του. Όσοι δε επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα όργανα του συλλόγου μας.

Ο σύλλογός μας  ιδρύθηκε το 1975  και στα 44 χρόνια  ιστορίας του έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό  έργο τόσο πολιτιστικό όσο και με παρεμβάσεις  που έχουν σημαδέψει με ανεξίτηλη μελάνι την πορεία του χωριού μας.

Δύο μόνο από αυτές. 

Η χρηματοδότηση της γεώτρησης και η ανακάλυψη του νερού που άλλαξε το χωριό μας και το Μουσείο ένα από τα σημαντικότερα έργα του συλλόγου μας και  το στολίδι του χωριού μας.

Η παρεμβάσεις σε έργα και πολιτιστικές δραστηριότητες  ιδιαίτερα στο χωριό μας.μας τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει τις  100.000 ευρώ  και γιαυτό ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς που έχουν αγκαλιάσει και βοηθούν τον σύλλογό μας 

Αγαπητά μέλη  ο σύλλογός μας έχει πολύ σημαντικό παρελθόν  και πρέπει να έχει  ακόμα καλύτερο μέλλον.

Πιστεύουμε ότι και το θέλουμε και το μπορούμε. Υπάρχουν  πολλά μέλη μας με ιδέες όραμα και μεράκι. Τα καλούμε όλα αυτά τα μέλη όχι μόνο να είναι παρόντα στη Γ.Σ αλλά να είναι και υποψήφια για τα όργανα διοίκησης του συλλόγου μας.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γαλιατσάτο Ηλία και τον Γενικό  Γραμματέα Ρηγάτο Χαρη ή να στείλουν με email  στο kaminarata @gmail.com  την υποψηφιότητά τους για να  τυπωθούν τα ψηφοδέλτια

Σας περιμένουμε 

Το Διοικητικό  Συμβούλιο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s