‘Εκθεση Ζωγραφικής -Βράβευση Αθλητών- Ριγανάδα

Στις 11 Αυγούστου  ο σύλλογός μας, συνδιοργάνωσε με την ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολης και τον πρόεδρό της  κ. Μαρούλη Στέλιο , έκθεση ζωγραφικής  στο Λαογραφικό μουσείο Καμιναράτων.

Στην έκθεση συμμετείχαν με έργα τους,  ζωγράφοι  μέλη της παραπάνω ένωσης που είχαν έρθει στην Κεφαλονιά για την έκθεση που είχε γίνει την προηγουμένη Ημέρα 10 Αυγούστου στο γηροκομείο Ληξουρίου, στο οποίο δωρίθηκαν και όλα τα εκθέματα.

Οι παρευρισκόμενοι   χωριανοί και επισκέπτες  περιηγήθηκαν  στο εσωτερικό του Μουσείου και έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο για τα εκθέματα του Μουσείου μας όσο και για τους πίνακες ζωγραφικής.  Το μουσείο μας μετά την ολοκλήρωση των επισκευών από τις ζημιές που είχε προκαλέσει ο σεισμός του 2014 είναι επισκέψιμο και μέχρι σήμερα  εκατοντάδες   επισκέπτες  μεταξύ των οποίων και 5 δημοτικά σχολεία της Κεφαλονιάς  έχουν έρθει για να το επισκεφτούν .

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γαλιατσάτος Ηλίας  και ο πρόεδρος της ένωσης  κ. Μαρούλης Στέλιος  καλωσόρισαν  τους παρευρισκομένους  και έκανα ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά  των έργων των καλλιτεχνών που δώρισαν τα έργα τους στο Γηροκομείο Ληξουρίου..

Ευχαρίστησαν επίσης  τους  ζωγράφους που δώρισαν έργα τους  στο Μουσείο του χωριού μας  ανεβάζοντας έτσι τα έργα που μας έχουν χαρίσει  στα 85.

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας τους ευχαριστεί όλους  για την πολύ σημαντική προσφορά τους . Σε όλους τους ζωγράφους  – δωρητές ο σύλλογός μας έχει απονέμει ιδικό τιμητικό έπαινο.

Χαιρετισμό παρευρέθησαν και χαιρέτισαν  ο πρόεδρος του χωριού κ. Κούτσης Θεόδωρος  και  ο πρώην πρόεδρος του χωριού αντιδήμαρχος  δήμου Παλικής και αντιπρόεδρος ΝΕΟΛ  κ. Μαρούλης Διονύσης.

Πολύ σημαντική στιγμή της εκδήλωσης όταν  ο σύλλογός μας βράβευσε  τρεις νέους μας που διακρίθηκαν  στον αθλητισμό.

Πρόκειται για τον Μαρούλη Δημήτρη του Διονυσίου  και τον Αντωνάτο Γεράσιμο του Ανδρέα,  οι οποίοι πρωταγωνίστησαν  με την ομάδα μπάσκετ  του Ληξουρίου  ΝΕΟΛ και συνέβαλαν στην  κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017-2018  στην κατηγορία της Α1 ΕΣΚΑ-Η και την άνοδό του στην Τρίτη Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ

Βραβεύσαμε επίσης και την πολύ σπουδαία αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης   Ευδοκίας Φανού του Αλέκου η οποία αγωνίζεται στην ομάδα της Βουλιαγμένης,  για την συμμετοχή  της  με την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα   στη Φιλανδία   και την κατάκτηση της 5ης θέσης καθώς και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα  στην Βουδαπέστη  και την κατάκτηση της 8ης θέσης.

 

Μετά τις βραβεύσεις  ακολούθησε  χορός  και όλοι απόλαυσαν   την ωραιότατη  κεφαλλονίτικη Ριγανάδα που   είχαν φτιάξει  οι χωριανές μας Κούτση Ειρήνη  Χρυσούλα Βασιλάτου  και Φανού Μαργαρίτα.

Το ΔΣ του συλλόγου μας  ευχαριστεί πολύ

 • Την Ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολης  και τον πρόεδρό της Στέλιο Μαρούλη  για  την βοήθεια και την άψογη συνδιοργάνωση τόσο της έκθεσης  στο Μουσείο μας όσο και στο γηροκομείο Ληξουρίου
 • Τους ζωγράφους  που μας προσέφεραν  έργα τους για να στολίσουν το Μουσείο μας και όσους συμμετείχαν στην έκθεση .                                                                                          Αυτοί είναι Ευαγγελάτος  Κώστας    δωρεάν.  

    Ζαχαρόπουλος  Αργύρης δωρεάν .                           Τοκακλίδου Μαρία  δωρεάν.

  Παιδιά  ομαδική : Μαρούλη Αναστασία Αθανασίου , Ανδριώτη Αναστασία Ρηγάτου Ζωή  δωρεάν.  Δουλγκέρη Αργυρώ  δωρεάν.                            Δουλγκέρη  Λενια δωρεάν. Κάρλου Μαρία δωρεάν.

  Μαρούλης Στέλιος  δωρεάν.  Πέρρου Ελένη  δωρεάν

  Ρηγοπούλου   Άρτεμης  δωρεάν  Μπιτούνη Κατερίνα  δωρεάν

  Βουρδούνη Κατερίνα.  

  Γκύζη Ειρήνη   Εγγόνα Μαρούλη Στάθη.

  Κάρλου Στέλλα.   Λαδοπούλου Ευανθία

  Λιατου Ανεζίνα.  Λυκούδη Ελπίδα

  Νάσση   Δήμητρα.    Φίκα Ολυμπία

 • Τους χωριανούς που βοήθησαν τόσο  στον καθαρισμό όσο και στην ριγανάδα που προσφέραμε.
 • Όλους όσους  μας προσέφεραν υλικά για την Ριγανάδα.         
  Η ιστορικός ζωγράφος και φίλη του χωριού μας κ Φίκα Ολυμπία εκ μέρους των καλλιτεχνών- ζωγράφων μας ευχαριστεί για την φιλοξενία
  Ο Στέλιος Μαρούλης κρατά μία από τις δυο πετσέτες με δαντέλα που μας χάρισα η Χαρά Βασιλάτου την οποία ευχαριστούμε πολύ

  οι δυο αθλητές Δημήτρης Μαρούλης και Γεράσιμος Μαρούλης με τα αναμνηστικά τους

  Η σπουδαία αθλήτρια μας Φανού Ευδοκία παραλαμβάνει το βραβείο της από τον Γαλιατσάτο Ηλία και Μαρούλη Στέλιο
  οι τρεις σπουδαίοι αθλητές μας. Γεράσιμος -Ευδοκία -Δημήτρης . Είμαστε υπερήφανοι γι αυτούς

  Τα κορίτσια του συλλόγου μας μας χορεύουν με μοναδικό Καμιναράτικο τρόπο τους Κεφαλονίτικους χορούς μας.

  Η Ειρήνη Κούτση η Μαργαρίτα Φανού και το μέλος του Δ.Σ Νίκος Δελαπόρτας ετοιμάζουν από νωρίς την Ριγανάδα. Τους ευχαριστούμε καθώς και όλους όσους βοήθησαν υλικά ή προσωπικά για την επιτυχία της εκδήλωσης

  Η αγαπημένη όλων μας θεία Ελένη Φανού πάντα κοντά στο Σύλλογο.

  Ο πρόεδρος του συλλόγου Δαμουλιανάδων Γεράσιμος Ζαφειράτος μας τίμησε με την παρουσία του

?
?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s