Με την στήριξή όλων θα βάψουμε την εκκλησία μας

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Καμιναράτων, ζήτησε από τον Σύλλογό των Απανταχού Καμιναράδων  »Ο Προφήτης Ηλίας », να βοηθήσει στην συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται  για τις εργασίες  που θα γίνουν  στην εκκλησία του χωριού.

Οι εργασίες είναι:

1-Ελαιοχρωματισμός  εξωτερικά της εκκλησίας  μας . Τα χρώματα έχουν δοθεί με την ευγενική προσφορά της Μαρούλης Σούλας του Κυριάκου,την οποία ευχαριστούμαι πάρα πολύ  και  χρειάζονται  μόνο το ποσό των 500€ για την σκαλωσιά.

2- Την φωταγώγηση  του εξωτερικού χώρου  εκκλησία μας , και την εγκατάσταση νέας μικροφωνικής εγκατάστασης  η οποία  μπορεί να υπερβεί τα 1000€.

Καλούμε όλους τους χωριανούς και τους φίλους  μας που επιθυμούν να βοηθήσουν,  να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας ή  με το τηλέφωνο 6977318087. Μπορούν επίσης  να καταθέσουν όποιο ποσό επιθυμούν  στην ΑΛΦΑ τράπεζα στον λογαριασμό 133-00-2310-026806  που είναι στο όνομα του προέδρου και του ταμία του συλλόγου  και να μας ενημερώσουν  για να τους  στείλουμε την απόδειξη.

Δεν ζητάμε πολλά από λίγους, αλλά πολύ λίγα από πολλούς.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την εκκλησία μας στολίδι, όπως της αρμόζει και πρέπει να είναι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s