Μεγαλη Επιτυχία της Αποκριάτικης Συνεστίασης μας στην »Κοκκινιώτισσα»

Μια πολύ ωραία  αποκριάτικη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι πάνω από 300 Καμιναράδες και φίλοι του συλλόγου μας που είχαν την τύχη  έγκαιρα να κλείσουν θέση  στην συνεστίαση του Συλλόγου μας  στο πασίγνωστο κέντρο Κοκκινιώτισσα στη Νίκαια το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Μέρες πριν είχαμε καλύψει όλες τις θέσεις  και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να καλύψουμε την ζήτηση.

Στην αρχή της εκδήλωσης  ο πρόεδρος του συλλόγου Γαλιατσάτος Ηλίας  πλαισιωμένος από τα μέλη του Δ.Σ καλωσόρισε τα μέλη  και τους φίλους του Συλλόγου μας τους ευχαρίστησε για τη μεγάλη προσέλευση και την δύναμη που δίνει αυτή, στο σύλλογό μας και τόνισε ότι ο Σύλλογος Καμιναράδων  είναι ο μόνος σύλλογος εφέτος που σε συνεστίαση του είχε τόσο μεγάλη  παρουσία..

Βράβευση  νέων φοιτητών.

Όπως κάθε χρόνο στη συνεστίαση μας έγινε απονομή πλακετών  στους νέους και τις νέες  που κατάγονται από τα Καμιναράτα και  επέτυχαν στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας..

Τα παιδιά που μας δήλωσαν την επιτυχία τους είναι..

Ιωάννης Ρηγάτος του Βαλλιάνου  για την εισαγωγή του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών  στη σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών .

Αικατερίνη Μαρτάκου – Γαλιατσάτου  του Ελευθερίου και της Γαλιατσάτου Χρυσούλας  για την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο Αθηνών  στη σχολή  Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών @ Μηχανικών Υπολογιστών

-Ο Παναγιώτης Βιτωράτος  του Αντωνίου  και της  Κατερίνας Μαρούλης του Μπάμπη  για την εισαγωγή του   στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Σπυριδούλα  Γιαννάτου του Παντελή και της Ιωάννας Μαρούλη του Αθανασίου  για την εισαγωγή της στο    Πανεπιστήμιο Πατρών στο  τμήμα Πολιτικών Μηχανικών                                                                                  Μαρία Μαρούλη του Κώστα και Ναταλίας Λυκούδη  για την εισαγωγή της στη Φιλοσοφική σχολή  του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου.

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ Χρονόπουλος Θεόδωρος απευθύνει Χαιρετισμό
Ο Γ.Γ της Αδελφότητας Κεφαλλήνων κ Παπαθεοδωράτος Νέστορας βραβεύει την Μαρία Μαρούλη για την επιτυχία της

Γλέντι και χορός μέχρι 5 το πρωί

Μετά τις απονομές άρχισε το Αποκριάτικο γλέντι  που κράτησε  μέχρι τις 5 το πρωί .

Η πολύ ωραία  ορχήστρα   που συνόδευε τον  μοναδικό Γιώργο Δασκουλίδη  και τους καταπληκτικούς  Αναστασία Λιάρου,  Μανο ,Λουίδη  και Γιάννη Σωφρόνιο, δεν άφησε στιγμή το κέφι  και το χορό να μειωθεί,   με πρωταγωνιστές  την νεολαία μας που για μία ακόμα φορά έδωσε δυναμικό παρόν σε εκδήλωση του συλλόγου.

Φυσικά ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν όλοι ξεσηκώθηκαν  με κεφαλλονίτικα ακούσματα  όπως του Μπάλου, τη Ρόιδο, το Συρτό και τις  βλαχοπούλες  χορεύοντας όπως μόνο οι Καμιναράδες μπορούμε να χορέψουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συλλόγου μας:

-Ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν κατ αρχή στη διοργάνωση της ωραίας αυτής βραδιάς.

-Ευχαριστεί όλους τους φίλους και φίλες του Συλλόγου μας τα Μέλη μας και τους συγχωριανούς που  συμμετείχαν  γεμίζοντας ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα της Κοκκινιώτισσας  και ευχόμαστε περαστικά  στους πάνω από 50 συγχωριανούς που την τελευταία στιγμή λόγο ιώσεων ή άλλων προβλημάτων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.

-Και βέβαια  ευχαριστούμε  τους δεκάδες νέους μας που για μία ακόμα φορά  διάλεξαν αντί μπαράκια και παμπ. να είναι κοντά στο σύλλογο και να συν διασκεδάσουμε.

Είναι το μέλλον μας και η μεγάλη συνέχεια του συλλόγου.

Οι τυχεροί της Λαχειοφόρου μας 

Τέλος ευχαριστούμε τους επαγγελματίες  που διέθεσαν δώρα για να ενισχύσουν την λαχειοφόρο και κατ- επέκταση τον σύλλογό μας στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει.

Η λαχειοφόρος είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι στο χωριό για την ενίσχυση  του Μουσείου μας.

 Παρακάτω παραθέτουμε  τα δώρα ,τους χορηγούς ,τα τυχερά νούμερα και τους τυχερούς που τα έλαβαν

1-ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Προσφορά του συλλόγου μας.Τυχερό νούμερο 513 .Τυχερός Γαλιατσάτος Κυριάκος

 2- Εμπόριο πωλήσεως ενοικιάσεις ταξί – Ασφάλειες 

Σ. ΣΠΑΝΟΣ Λένορμαν 26  2105227182:

Ασφάλεια Ι.Χ για ένα έτος 

Τυχερό νούμερο  505 – Δεν έχει βρεθεί ακόμα ο τυχερός

 3- Τουριστικό Γραφείο-Ναυτικό Πρακτορείο  γενικού τουρισμού- Μαρκέτου Πόπη Μιαούλη 20 Σάμη Κεφαλονιάς 2674022635      2674022055  : Εισιτήριο Ι.Χ  Κυλλήνη –Πόρος με επιστροφή & 2 άτομα

Τυχερό νούμερο  862. Τυχερός ο  Ράφτης Αναστάσιος

4-Ακτοπλοϊκή εταιρεία  KEFALONIAN LINES: Εισιτήριο ΙΧ  Κυλλήνη –Πόρος με επιστροφή & 2 άτομα

 Τυχερό νούμερο    533 και τυχερός ο Ανδριώτης Παναγιώτης.

5-Ακτοπλοϊκή εταιρεία  KEFALONIAN LINES: Εισιτήριο Ι.Χ  Κυλλήνη –Πόρος με επιστροφή & 2 άτομα

Τυχερό νούμερο   906  και τυχερός  ο Διονυσάτος Γιώργος του Σωκράτη

6-Γραφείο τουρισμού  Maroylis Travel   (αδέλφια Μαρούλης Βασίλης και Σπύρος του Καμινάρη) Στρατηγού Λέκκα 24    151-22 Μαρούσι.

 Τυχερό νούμερο    542   που κερδίζει μία μονοήμερη κρουαζιέρα  ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ , Πειραιά για Ύδρα, Πόρο, Αίγινα.  Τυχερός Μαρούλης  Γιώργος  του Αλέκου

 7 -Ακτοπλοϊκή εταιρεία  Blue Star Ferries. Εισιτήρια 2 ατόμων Πειραιάς –  Σύρος με επιστροφή.  Τυχερό νούμερο 241   και τυχερή η φίλη του συλλόγου μας Ελένη 

  8 -Ακτοπλοϊκή εταιρεία  Blue Star Ferries Εισιτήρια 2 ατόμων Πειραιάς –   Τήνος με επιστροφή .Τυχερό νούμερο   932  και τυχερή η υπεύθυνη νεολαίας της Αδελφότητας  Κεφ και Ιθακ. Πειραιώς  Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

9- Σύγχρονη Λιθογραφία πίνακας ζωγραφικής- Μαρούλης  Στέλιος του Παρασκευά

Τυχερό νούμερο  910.  Δεν έχει βρεθεί ο τυχερός.

 10-Εγκυκλοπαίδεια 7 τόμοι χρονικό 20ου αιώνα προσέφερε ο χωριανός μας Χριστοφοράτος Δημήτρης του Γεράσιμου. Τυχερό νούμερο  806  και τυχερή η  Φανού Δώρα του Ανδρέα.

Μας τίμησαν

Στη Συνεστίαση μας  τίμησαν με τη παρουσία τους:

–  Η Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιλίου φιλόλογος κ.  Ζαχαρούλα (Ρούλα) Λυκούδη Κυριακοπούλου.

-Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας  Διευθυντής Β’  κ. Χρονόπουλος  Θεόδωρος.

Τα μέλη του Δ.Σ της  Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιώς  Γενικός Γραμματέας Νέστωρ Παπαθεοδωράτος, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας  Χριστίνα Βλάχου    και η υπεύθυνη νεολαίας Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά.

-Μήνυμα μας έστειλε ο Πρόεδρος του Χωριού                 κ. Θεόδωρος Κούτσης  ο οποίος μας ευχήθηκε καλή διασκέδασε και μας παρότρυνε να πάμε στο χωριό τις Αποκριές και να συμμετάσχουμε στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας σας ευχαριστεί όλους  και σας δίνει ραντεβού για την επόμενη εκδήλωσή μας.


 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s