Με επιτυχία οι 15οι Αγώνες Καμιναράτα 2017

Με τη συμμετοχή πάνω από 70 αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκαν στα Καμιναράτα οι 15οι αγώνες δρόμου από το σύλλογο των Απανταχού Καμιναράδων ‘Ο Προφήτης Ηλίας’.

Οι αγώνες διεξήχθησαν όπως κάθε χρόνο στο κέντρο του χωριού  όπου πλημμύρισε για μία ακόμα φορά από μικρούς και μεγάλους αποδεικνύοντας  ότι είναι μία αθλητική εκδήλωση του συλλόγου μας που έχει καθιερωθεί και περιμένουν με μεγάλη αγωνία κάθε χρόνο όλοι και ιδιαίτερα οι μικροί αθλητές. Οι διαδρομές ήταν των 50,  100, και 1500 μέτρων  και μέσα σε αθλητική άμιλλα  όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν πάρα πολύ  για τη νίκη.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Γαλιατσάτος Ηλίας  κατά την  έναρξη των αγώνων, δε μετρά τόσο η νίκη όσο  η συμμετοχή και η προσπάθεια γι αυτήν και ευχήθηκε αρκετοί από τους διαγωνιζομένους  να έχουν επιτυχίες στον αθλητισμό και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις όπως έχει γίνει με την Φανού Ευδοκία η οποία ξεκίνησε μικροί από εδώ τη αθλητική της σταδιοδρομία και σήμερα μας τιμά όλους με τις επιδόσεις της στην εθνική ομάδα συγχρονισμένης  κολύμβησης. 

Μετά το τέλος των αγώνων έγινε απονομή μεταλλίων στο χώρο έξω από το Μουσείο Καμιναράτων,  όπου οι αθλητές και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ανακαινισμένο μουσείο και να θαυμάσουν τόσο την έκθεση ζωγραφικής που κάνουμε εκεί, όσο και τα αντικείμενα που εκτίθενται .

Φυσικά και υπήρχε τρατάρισμα με γλυκά και αναψυκτικά για όλους.

Φεύγοντας ευχαριστημένοι όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στους 16ους Αγώνες δρόμου Καμιναράτα 2018.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s