Φωτίστηκε το χωριό μετά από πολύ καιρό

Μετά από πάρα πολύ καιρό φωτίστηκε το χωριό μας.Ο αντιδήμαρχος κ. Κατσιβέλης Γιώργος έδωσε πάνω από 60 λάμπες  οι οποίες τοποθετήθηκαν και και επιτέλους είδαμε το φως. 

Το Πάσχα τα Καμιναράτα χαρακτηρίστηκαν το ποιο σκοτεινό χωριό της Κεφαλονιάς και οι διαμαρτυρίες του κόσμου ήταν αρκετά έντονες,  αφού η περιφορά του Επιταφίου αλλά και η Ανάσταση, έγινε  σε πλήρες σκοτάδι από την αδυναμία της δημοτικής αρχής να διαθέσει μερικές λάμπες.

Μέ μαύρο σκοτάδι έγινε η περιφορά του επιταφίου

Τα δημοτικά τέλη τα πληρώνουμε,  δεν δικαιούμαστε να έχουμε συνεχώς  φως στο χωριό μας ;

Ελπίζουμε  με τον νέο αντιδήμαρχο και συγχωριανό μας κ. Γιώργο Κατσιβέλη να μην επαναληφθεί αυτό το θλιβερές θέαμα του σκοτεινού χωριού!!!!!

Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα τοποθετηθούν και τα  κλειστού τύπου φωτιστικά  ( τα 6 έδωσε στον σύλλογό μας ο δήμος Περιστερίου και  άλλα δέκα ο κ. Κούτσης Αποστόλης), τα οποία όταν τοποθετηθούν πιστεύουμε ότι θα έχουμε λιγότερα προβλήματα.

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Κούτσης Θεόδωρος ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κατσιβέλη για την άμεση ανταπόκρισή του   και πιστεύει ότι θα έχουν την καλύτερη συνεργασία για την επίλυση αρκετών προβλημάτων που υπάρχουν στα Καμιναράτα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s