Λέμε ΟΧΙ στο σπαστήρα-ΝΑΙ στην επίλυση των προβλημάτων της Παλικής

  Ψήφισμα

 ενάντια  στην απόφαση για τοποθέτηση σπαστηρα

στον Αγιο Αντώνη

    Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Καμιναράδων ο ‘ Προφήτης Ηλίας ‘ συντάσσεται  με  τις αποφάσεις των φορέων της Παλικής  που είναι αντίθετοι στην χορήγηση αδείας  εγκατάστασης κινητής μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων από εκσκαφές κατασκευές και κατεδαφίσεις η οποία αποφασίστηκε από τη Δημοτική Αρχή  να γίνει στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου.

6

 Στην αυριανή ανοιχτή συζήτηση που θα γίνει  στο Ληξούρι  παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Δρακουλόγκωνα, καλούμε όλους τους πολίτες και φορείς της Παλικής να είναι εκεί και να βροντοφωνάξουν “ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ” . Η Παλική έχει αφεθεί στη μοίρα της και στην εγκατάλειψη.

    Τα προβλήματα  ήταν αρκετά και με τους πρόσφατους σεισμούς έγιναν πολύ περισσότερα.

    Οι αρμόδιοι δεν θέλουν ή δε μπορούν να τα λύσουν.

    Αντί να επιλύσουν τα δεκάδες προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή μας και έχουν καταστρέψει ουσιαστικά την οικονομική ζωή της, η οποία καθημερινά συρρικνώνετε τα τελευταία χρόνια, την μετατρέπουν σε χωματερή της Κεφαλονιάς

    Οι πολίτες της Παλικής πρέπει να ενεργοποιηθούν και να είναι ενωμένοι σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται  γιατί έτσι μόνο μπορούν να επιβάλλουν λύση στα λιμνάζοντα προβλήματα του τόπου.

    Καλούμε αύριο τον κ. Δρακουλόγκωνα  να ανακαλέσει την απαράδεκτη και παράτυπη απόφαση και επιτέλους να συνδράμει ώστε να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις στα λιμνάζοντα προβλήματα της περιοχής, ένα από τα οποία είναι και η αναίρεση της απόφασης για την εγκατάσταση των «τεράτων»  που θέλουν να τοποθετήσουν πάνω από την ιστορική Μονή Κηπούραιων.

    Στο αγώνα που κάνουν οι Καμιναράδες και έχουν συναινέσει ¨στα λόγια¨ όλοι οι φορείς του τόπου, σας θέλουμε όλους δίπλα μας με δυναμική και αποφασιστική παρουσία.

  Οι Καμιναράδες είναι αλληλέγγυοι σε κάθε αγώνα που τάσσετε κατά της υποβάθμισης, οικολογικής – οικονομικής, του παραμελημένου  τόπου που λέγετε Παλική και κατ’ ευφημισμό αποτελεί τμήμα του Δήμου Κεφαλονιάς.  

                                          Για το Δ.Σ

     Ο Πρόεδρος: Ηλίας Γαλιατσάτος                                

    Ο Γενικός Γραμματέας :    Χαρίτωνας Ρηγάτος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s