Δενδροφύτευση Νεκροταφείου

Με πρωτοβουλία του προέδρου του χωριού Κούτση Θεόδωρου αγοράστηκαν δένδρα και έγινε δενδροφύτευση στο οικόπεδο που είναι δυτικά πάνω από το νεκροταφείο.

Το οικόπεδο αυτό είχε δωριθεί από τα παιδιά του Κώστα Μαρούλη στην κοινότητα και μετά την καταστροφή του νεκροταφείου από την σφοδρή νεροποντή πριν 3 χρόνια. ήταν επιτακτική η ανάγκη να δενδροφυτευτεί.

Συγχαίρουμε το πρόεδρο για την πρωτοβουλία .Το νεκροταφείο μας θέλει πολλά ακόμα  και θα είμαστε κοντά του σε κάθε προσπάθεια που θα κάνει.

δενδρα. (1) δενδρα. (2) δενδρα. (5) δενδρα. (7)

Ο Σύλλογός μας στις 14-8-2010 είχε κάνει την πρώτη σημαντική παρέμβαση και είχε δενδροφυτεύσει  την είσοδο του νεκροταφείου. 

2010-08-14-Δενδροφυτευση Νεκροταφειου (42)-Γαλιατσατος Ηλιας-Μαρουλη Σταματουλα- 2010-08-14-Δενδροφυτευση Νεκροταφειου (89) 2010-08-14-Δενδροφυτευση Νεκροταφειου (97) Δενδροφυτευση Νεκροταφειου. (4)

 

Σωλήνες ύδρευσης 

Σωλήνες ύδρευσης  και βρύσες κατά μήκος του τοιχίου στο νεκροταφείο  θα τοποθετηθούν για να καλύψουν  προβλήματα υδροδότησης που υπήρχε .

Ευχαριστούμε τόσο τον Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, κ.Γιώργο Κατσιβέλη    ο οποίος  διέθεσε τα υλικά όσο και τον Νίκο Διονυσάτο του Αναστάση, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να πληρώσει την τοποθέτησή τους 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s