Γήπεδο Καμιναράτων-Μονοπάτια-

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Περιβαλοντολογικού μονοπατιού  από το χωριό μας έως και την Σχίζα.

Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (1)

Το μονοπάτι (που όπως έχουμε ξαναγράψει ξεκινά από το γήπεδο και αφού περάσει από τον Πήγανο τον Ταφιό και τα Κηπούρια θα καταλήξει στην Σχίζα) έχει προχωρήσει αρκετά και έχει αρχίσει εκτός από την κατασκευή των Κιοσκιών και η πλακόστρωση  του.

Οι τυχεροί που θα είναι στο χωριό το Πάσχα θα μπορέσουν να το απολαύσουν την μοναδική θέα της περιοχής περπατώντας το τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι του.

Η προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρος  Μαρούλης Γεράσιμος (και όπως μας διαβεβαίωσε έχει ευοδωθεί), είναι  ο εργολάβος που έχει αναλάβει την κατασκευή του μονοπατιού,  να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν γίνει  στο γήπεδο του χωριού μας και δυστυχώς είναι πάρα πολλές καθιστώντας το σχεδόν ακατάλληλο και επικίνδυνο για χρήση.

Πιστεύουμε ότι το καλοκαίρι με την βοήθεια όλων να έχουν αποκατασταθεί τα συρματοπλέγματα και η περίφραξη και να έχει φτιαχτεί  ο αγωνιστικός χώρος ώστε η νεολαία μας να αγωνίζεται  εκεί χωρίς κίνδυνο.

Στην προσπάθεια αυτή του Προέδρου του χωριού θα είναι και ο Σύλλογός μας αρωγός και ζητάμε και από όλους τους χωριανούς που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά να μας στείλουν όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν για το γήπεδο και εμείς σε συνεργασία με την κοινότητα θα το διαθέσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι και θέλετε και θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας

0 (1)
Τα αποδυτήρια του γηπέδου πλήρων ερημωμένα!!!!
0 (4)
Η Περίφραξη έχει καταστραφή
1. (1)
Άρχισαν οι εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών
2 (1)
Το Πρώτο κιόσκι των μονοπατιών έγινε στο γήπεδο

0 (5) 0 (6) 1. (2)

 

2 (2) 3 4 Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (1) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (2) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (3) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (4) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (5) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (6) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (7) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (8) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (9) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (10) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (11) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (12) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (13) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (14) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (15) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (16) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (17) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (18) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (19) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (20) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (21)

 

2 comments

 1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ……..ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ…….Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ – Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ [[ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΩΜΑΤΙΑ…….]]]] ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ.. ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ .

 2. Το χωριό είναι μαγευτικό από μόνο του.
  Εάν τώρα προσθέσεις τον ερωτισμό που αποπνέει, την υπεροχή φύση, την καλή διάθεση που σου προσδίδει, συν τον έρωτα, που όπως σοφά οι αρχαίοι υμών πρόγονοι έλεγαν :

  Έρως ανίκατε μάχαν,
  Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις,
  ός εν μαλακαίς παρειαίς
  νεάνιδος εννυχεύεις,
  φοιτάς δ’ υπερπόντιος
  εν τ’ αγρονόμοις αυλαίς·
  καί σ’ ούτ’ αθανάτων φύξιμος ουδείς
  ούθ’ αμερίων σέ γ’ ανθρώπων.

  Έρωτα, ανίκητε σε κάθε μάχη,
  συ που κυριαρχείς όπου κι αν πατήσεις,
  συ που ξενυχτάς τα κορίτσια
  με τα τρυφερά μάγουλα,
  που δρασκελάς πάν’ από θάλασσες
  και τρυπώνεις στους κήπους,
  κανείς δε γλυτώνει από ‘σε,
  μήτε Θεός μήτε θνητός.

  Ένας από τους θνητούς λοιπόν, ούκ αν εστί δυνατόν να τα καταφέρει.
  Προσθέστε όλα αυτά και μπορείτε να καταλάβετε τη ψυχική κατάσταση την δεδομένη στιγμή του ευτυχή περιδιαβαίνοντος το μονοπάτι τούτο. Άραγε σε πόσες περιπτώσεις στη ζωή κάποιου, του δίνεται η δυνατότητα να κλείσει αυτά που βιώνει σε μια στιγμή στην αιωνιότητα, να τα κάνει αθάνατα; Ιδού λοιπόν η αθανασία!

  Βαγγέλης Ρηγάτος του Γιώργου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s