Έκθεση ζωγραφικής ‘Το Εργαστήρι’

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του συλλόγου καλλιτεχνών και λογοτεχνών Ηλιούπολης  ‘ Το Εργαστήρι ‘  πρόεδρος του οποίου είναι ο συγχωριανός μας  Μαρούλης Στυλιανός  του Παρασκευά.

Εκθεση Ζωγραφικής (22)

 Η έκθεση γίνετε στην Ηλιούπολη στο κτίριο των πολιτιστικών εκδηλώσεων  του δήμου στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 100 και συμμετείχαν με έργα τους πολλά μέλη του συλλόγου  ΄ Το Εργαστήρι’ μεταξύ αυτών  και χωριανή μας όπως ο Μαρούλης Στέλιος  η Λιάτου Ανεζίνα του Θεοδόση και η Μαρούλη Μαρία και η Γαλιατσάτου Αικατερίνη

Στην έκθεση παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας τον Σύλλογό μας ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Συλλόγου  Γαλιατσάτος Ηλίας και Μαρούλης Γρηγόρης  και σε απονομή διπλώματος που έκανε ο πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία  να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τόσο τον Μαρούλη Στέλιο  όσο  και τους φίλους  ζωγράφους του συλλόγου του οι οποίοι έχουν δωρίσει αρκετούς πίνακες στους στο σύλλογό μας  και στολίζουν σήμερα το Μουσείο και το γραφείο της κοινότητας.

Με την παρουσία του δημάρχου και των Αντιδημάρχων Ηλιούπολης στην εκδήλωση βρήκε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει τόσο αυτούς όσο και τους πολίτες του δήμου τους για   τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν και προσφέρθηκαν στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας στους σεισμούς  του Φλεβάρη  στο νησί μας.

 

Στα πλαίσια της έκθεσης που συνεχίζεται σήμερα το βράδυ θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα  με τον συμπατριώτη μας  μουσικό και τραγουδιστή Βαγγέλη Ασκητή.

Η ζωγράφος Λιάτου Ανεζίνα (2)

Εκθεση Ζωγραφικής (12)

 

Εκθεση Ζωγραφικής (20)Εκθεση Ζωγραφικής (23)Εκθεση Ζωγραφικής (11)Εκθεση Ζωγραφικής (7)Εκθεση Ζωγραφικής (3)Εκθεση Ζωγραφικής (16)Εκθεση Ζωγραφικής (19)Εκθεση Ζωγραφικής (14)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s