Κάγκελα στο Μουσείο

Η διακοπή της εργολαβίας για την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του Μουσείου παρά λίγο να στοιχίσει την ζωή συγχωριανού μας. Η μη τοποθέτηση μέρος των κάγκελων είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει πριν ένα μήνα  συγχωριανός μας στο κενό μεταξύ Μουσείου και Εκκλησίας και ως εκ θαύματος δεν έπαθε τίποτα. Αυτά παθαίνουμε κύριοι της δημοτικής αρχής όταν σταματάμε  δημοπρασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει  και δεν λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Το έλλειμμα αυτό  για μία ακόμα φορά ήρθε ο Σύλλογός μας να καλύψει. Έτσι με απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας διαθέσαμε 550 € και ασφαλίσαμε τον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου με κάγκελα. Μία ακόμα μικρή προσφορά του Συλλόγου μας στο χωριό και στους συγχωριανούς μας.

1 (1) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8)

Δυστυχώς έχουμε ξαναγυρίσει σε εποχές που το έλλειμμα του κράτους  το καλύπτουν οι Σύλλογοι και οι κάτοικοι. Αυτό γινόταν στις δεκαετίες του 60 και 70 όταν τα περισσότερα έργα  στα χωριά μας τα έκαναν οι κάτοικοι με προσωπική εργασία . Εκεί μας έφτασαν!!!!!!

One comment

  1. […] γλιτώνοντας από θαύμα τα χειρότερα. Τα μέλη του Δ.Σ. κατηγορούν την δημοτική αρχή ότι δεν έλαβε τα απαραίτη… για την προστασία των πολιτών όταν σταμάτησε η […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s