Αγωνιώδες αίτημα Βοήθειας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους όσους προσέτρεξαν στο κάλεσμά μας και βοήθησαν την Σταθάτου Πόπη με τα 6 παιδιά να αντιμετωπίσει τα  πολύ μεγάλα προβλήματα στέγασης και διατροφής που αντιμετωπίζει ..

Στην πρόσκλησή έδειξαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν αρκετοί συμπατριώτες μας με πρώτους τους φορείς της Κεφαλονιάς  Πρόνοια , Ερυθρός Σταυρός,  Σύλλογος Πολυτέκνων ( έστειλε τρόφιμα), Σύλλογοι Γονέων αλλά και δημόσιοι άνδρες και ιδιώτες όπως ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Φιοραβάντες ο οποίος μας έφερε σε επαφή με Ελληνοαμερικανό Επιχειρηματία από την Σάμη και κάλυψε τα πρώτα ενοίκια στη νέα της κατοικία.

Άλλοι 3 ιδιώτες αλλά και ένας  Σύλλογός βοήθησαν οικονομικά.

Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Χρειάζονται ακόμα κάποια χρήματα για την ΔΕΗ, αλλά δυστυχώς και για ιατρικά έξοδα  λόγο της άμεσης  χειρουργικής επέμβασης που χρειάζεται το ένα της παιδί.

Το κυριότερο όμως που χρειάζεται είναι μία εργασία, και κάνουμε έκκληση όποιος μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μας.

Η κ. Σταθάτου είναι κάτοικος Πειραιά. Ο παππούς της ο Δημοσθένης γεννήθηκε στο Ληξούρι και είχε καταγωγή από τα Καρδακάτα της Θηνιάς.

Επικοινωνήστε μαζί  μας στο kaminarata@gmail.com , ή στο τηλ 6977318087 για να σας φέρουμε σε επαφή με την κυρία Σταθάτου.

Περιμένουμε να ανταποκριθήτε ……

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s