Από γήπεδο έγινε νεκροταφείο ζώων

Σε κρανίου τόπο και νεκροταφείο ζώων μετατράπηκε το γήπεδο του χωριού μας.

Ένα γήπεδο που φτιάχτηκε το 1981 με χρήματα χωριανών και σήμερα έχει εντελώς εγκαταλειφτεί με αποτέλεσμα τα δεκάδες παιδιά που είναι ιδιαίτερα τον Αύγουστο στο χωριό να πηγαίνουν σε γειτονικά χωριά για αγώνες.

Η καταγγελίες ήρθαν στα μέλη του Συλλόγου μας από την πρώτη μέρα που ήρθαν στο χωριό και αμέσως επισκεφτήκαμε τον χώρο  και δυστυχώς είδαμε  με τα ίδια μας τα μάτια την εγκατάλειψη.

Εκτός της σχεδόν ολοκληρωματικής καταστροφής των αποδυτηρίων και της περίφραξης  υπάρχουν και δύο ψόφια ζώα τα οποία είναι εστία μόλυνσης  και επικίνδυνα για την υγεία όσων τολμήσουν να πάνε στο γήπεδο.

Πραγματικά χρειάζονται συγχαρητήρια στους κτηνοτρόφους  που τα παράτησαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαζί μας στην επίσκεψη στο γήπεδο ήταν και αρμόδιος καθαριότητας του δήμου ο οποίος μας υποσχέθηκε τώρα που το έμαθε ότι άμεσα θα απομακρυνθούν τα ψοφίμια και θα στρωθεί το γήπεδο.

Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι το κοινοτικό συμβούλιο πριν δύο περίπου χρόνια είχε επισκευάσει τα αποδυτήρια με καινούργιες πόρτες  και δυστυχώς κάποιοι τις κατέστρεψαν και όπως μας κατήγγειλαν χωρίς όμως ονόματα, οι πόρτες και η καγκελόπορτα του γηπέδου φυλάσσουν άλλους χώρους ιδιωτικούς . Τι να πούμε  αίσχος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s