Ο Μαρούλης Στέλιος βραβεύει τα παιδιά του Καμινάρη

Μία πέτρα από τα Λαγκαδάκια, πάνω στην οποία είχε σμιλεύσει με μοναδικό τρόπο την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη, προσέφερε στα αδέλφια Μαρούλη Βασίλη και Σπύρο του Καμινάρη ο κ. Μαρούλης Στέλιος του Παρασκευά και στολίζει από σήμερα το γραφείο τους.

Η προσφορά έγινε την Παρασκευή 13 Ιουλίου στα γραφεία τους στο Μαρούσι, Στρατηγού Λέκκα 24,  όπου είναι και η έδρα της Τουριστικής Επιχείρησης που διατηρούν και ήταν παρόν ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Απανταχού Καμιναράδων κ. Γαλιατσάτος Ηλίας.

Τα αδέλφια Μαρούλη Σπύρος και Βασίλης με τον Στέλιο Μαρούλη και Γαλιατσάτο Ηλία

Ο συγχωριανός μας κ.  Στέλιος Μαρούλης ένα αυθεντικό ταλέντο ζωγραφικής είναι Πρόεδρος του Συλλόγου  Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών «Το Εργαστήρι » Ηλιούπολης  και με την προσφορά του θαυμάσιου αυτού έργου –το οποίο έκανε πάνω από 5 μήνες στον ελεύθερο χρόνο του να ολοκληρώσει – ήθελε να τιμήσει τα παιδιά του αείμνηστου Καμινάρη και Ροδοθέας για την συνεχή και ανιδιοτελές κοινωνική προσφορά τους όχι μόνο στο χωριό μας αλλά και σε κάθε έναν που θα προστρέξει σε αυτούς για βοήθεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τους πλέον επιτυχημένους συγχωριανούς με μία μεγάλη και επιτυχημένη  επιχείρηση, η οποία βασίζεται στην  εντιμότητα την ειλικρίνεια και στον  αλληλοσεβασμό.

Τρία στοιχεία που τους δίδαξαν οι αείμνηστοι γονείς τους.

Ο Μαρούλης Σπύρος με τον Στέλιο Μαρούλη

Ο κ. Μαρούλης Σπύρος με τον γιο του Αλέξανδρο.
Ο κ. Μαρούλης Στέλιος μεταξύ των αδελφών κ.κ. Μαρούλη Σπύρο και Βασίλη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s