Πλατιά Άμμο έτοιμη να υποδεχθεί τους λουόμενους

Μετά τον βαρύ χειμώνα με τις μεγάλες νεροποντές  ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν και οι ανάλογες κατολισθήσεις στις απότομες πλαγιές της Πλατιάς Άμμο.
Την Πρωτομαγιά ο πρόεδρος του Συλλόγου Γαλιατσάτος Ηλίας πήγε στην Παραλία για να δει τι κατάσταση επικρατούσε και να διαπιστώσει αν τα ξύλινα σκαλοπάτια που είχαμε βάλει τον Σεπτέμβριο είχαν πάθει τυχών ζημιές.
Ο Δρόμος από τον άσφαλτο μέχρι την πλατεία πάνω από την παραλία σε άσχημα χάλια  ( ρε παιδιά πότε επιτέλους θα μπει αυτή η ριμάδα άσφαλτο που τόσοι και τόσοι έχουν υποσχεθεί;) και το Ι.Χ πολύ δύσκολα μπορούσε να περάσει από τα αυλάκια και τις πέτρες που υπήρχαν.
Στην διαδρομή 4 Ι.Χ γύρισαν πίσω χωρίς να μπορέσουν οι επισκέπτες να πλησιάσουν.
Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν την δεινή κατάσταση που επικρατούσε.


Ευτυχώς τα ξύλινα σκαλοπάτια δεν είχαν υποστεί ζημιές.
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Το βράδυ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο  Αλέκο Παρίση ( του τηλεφώνησε ο Φανός Χρήστος του Αθανασίου)
Μας υποσχέθηκε ότι την άλλη μέρα θα αποκαταστήσει τις ζημιές.
Πράγματι!!! Το πρωί της επομένης άμεσα ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Θεοφυλάτος έστειλε συνεργεία και μηχάνημα του δήμου  και καθάρισαν τόσο τον δρόμο όσο και τα σκαλοπάτια από καθιστώντας ομαλή την πρόσβαση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο για την άμεση επέμβασή του η οποία πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα είναι ανάλογη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s