Πασχα 2012

Ελάχιστα άτομα ήρθαν φέτος στο χωριό για να γιορτάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Σε αυτό συνετέλεσε τόσο το γεγονός ότι το Πάσχα εφέτος ήταν αρκετά νωρίς όσο και το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει εισχωρήσει σε όλα τα σπίτια και δυστυχώς το κόστος να έρθει κάποιος στο χωριό είναι αρκετά μεγάλο.
Ένα άλλο αρνητικό γεγονός είναι ότι αρκετά σπίτια πενθούσαν γιατί το τελευταίο διάστημα έφυγαν από κοντά μας πολλοί αγαπημένου συγχωριανοί.
Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος γιατί και αρκετό κρύο έκανε και βροχή είχαμε.
Με αποτέλεσμα ελάχιστοι να ψήσουν τον παραδοσιακό οβελία και οι περισσότεροι προτίμησαν να βάλλουν το αρνί είτε στο φούρνο είτε να ψήσουν σε σκεπαστούς χώρους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γαλιατσάτος Ηλίας και ο ταμίας Μαρούλης Γρηγόρης όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος πέρασαν από αρκετά σπίτια και αντάλλαξαν ευχές με τους συγχωριανούς. Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να περάσουν από όλα με αποτέλεσμα κάποιοι να μας κάνουν μικρά -παράπονα.  Ελπίζουμε του χρόνου να μπορέσουμε να περάσουμε από όλα τα σπίτια.
Πέρυσι ακολουθήσαμε την παράδοση και είπαμε τα κάλαντα της Μεγάλης Παρασκευής δυστυχώς εφέτος και λόγο του καιρού κανείς δεν ακολούθησε το έθιμο. Άντε και του χρόνου

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s