Χωματερή τα Καμιναράτα-εισαγωγή σκουπιδιών!!!!

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην πολύ κακή νοοτροπία κάποιων κατοίκων να πετούν μεγάλα αντικείμενα – οικιακά σκεύη , σκουπίδια  κ.λ.π όπου θελήσουν με αποτέλεσμα να μετατρέπουν σε χωματερές αρκετές περιοχές περιμετρικά του χωριού.

Υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες χωριανών για το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο και πρέπει όλοι μας να είμαστε σε επιφυλακή  ώστε να εντοπιστούν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι.

 

 

 

 

 

 

 

Οι αρμόδιοι του δήμου τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα κάνουν ότι μπορούν αλλά δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να αποτραπούν όλοι αυτοί που μολύνουν το περιβάλλον.

Τον Αύγουστο μετά από τις καταγγελίες  πήγαμε  και φωτογραφίσαμε  τις χωματερές, και ενημερώσαμε τόσο τον πάρεδρο όσο και τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοφιλάτο Βαγγέλη.

Η Έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν μας πληροφόρησε ο Πάρεδρος κ Ρηγάτος Φώτης ότι τουλάχιστον για τις 3 χωματερές γνωρίζει ποιος ήταν.

Ήταν ένας αλλοδαπός κάτοικος των Μονοπολάτων, ο οποίος εργαζόταν για λογαριασμό γνωστού κατοίκου του παραπάνω χωριού  και πιάστηκε να ρίχνει τα σκουπίδια του με το φορτηγό του παραπάνω ημεδαπού .

Αμέσως όπως πληροφορήθηκε για τα σκουπίδια ο Αντιδήμαρχος έστειλε τον υπάλληλο του δήμου και χωριανός μας Σταθάτος Διονύσης  ο οποίος έχει την εντολή όπου υπάρχουν σκουπίδια να τα μαζεύει και τελικά έγινε η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Αντιδήμαρχο όσο και τον Σταθάτο Διονύση για την άμεση κινητοποίησή τους.

Ζητάμε όμως σε ανάλογες περιπτώσεις να είναι ποιο σκληροί και τέτοιοι ανεγκέφαλοι  να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Το σωστό θα ήταν να υποχρεωνόταν να μαζέψει τα σκουπίδια  από όλες τις χωματερές και όχι ο δήμος.

 

 

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με το θέμα και επιτέλους  να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s