Φωτογραφικό άλμπουν από την συνεστίαση

Από αριστερά Μαρούλης Κώστας, Ρηγάτος Δημήτρης,Μαρούλης Γρηγόρης,Μαρούλης Γεράσιμος,Σταθάτου Αγάπη, Γαλιατσάτος Κυριάκος, Χριστοφοράτος Γεράσιμος, Ρηγάτος Αθανάσιος, Φανός Παναγιώτης, και η Δήμαρχος Παλικής Νόπη Αλεξανδροπούλου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γαλιατσάτο Ηλία. Μπροστά η Ζωή Ρηγάτου και η Αναστασία Μαρούλη.
Ο Δάσκαλος, ο ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας αρκετών βιβλίων και άρθρων για την ιστορία και την παράδοση του νομού μας, τίμησε με την παρουσία του την συνεστίασή μας . Στην Αθήνα ήλθε για να παρουσιάσει το βιβλίο που έχει εκδόση για τα 500 χρόνια του Αγίου Γεράσιμου.


Η Φανού Ειρήνη του Διονυσίου, Γαλιατσάτος Παναγής του Ηλία, Δελαπόρτα Βιβιάνα του Νικολάου εγγονιά της Σταθάτου-Σπανού Αγγελικής, και Φανός Ευάγγελος του Παναγιώτη, σε μια αναμνηστική φωτογραφία, με τις πλακέτες που τους απενεμήθησαν
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γαλιατσάτος Ηλίας απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, δίπλα του η δήμαρχος Παλικής κ Νόπη Αλεξανδροπούλου η οποία ήλθε από την Κεφαλονιά για την εκδήλωσή μας.
Η Μαρούλη Άννα σύζυγος Γεράσιμου και η Μαρούλη Ηλιοστάλακτη (Λίτσα) σύζυγος Γρηγόρη, με χαμόγελο και με μεγάλη ευχαρίστηση, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και εξυπηρέτησαν τους χωριανούς και τους φίλους του Συλλόγου που προσήλθαν στην συνεστίασή μας. Τις ευχαριστούμε.
Ο Θεόδωρος Σταθάτος και Γαλιατσάτος Κοσμάς σε μεγάλα κέφια χορεύουν με μοναδική μαεστρία τον Μπάλο.
Ο Θεόδωρος Σταθάτος και Γαλιατσάτος Κοσμάς "διδάσκουν" τους νεότερους τις φιγούρες του Μπάλου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s