Συνεστίαση Συλλόγου Σάββατο 21-2-2009

2008-03-01pict2801jpgΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, καλεί όλους τους χωριανούς, μικρούς και μεγάλους, αλλά και τους φίλους του Συλλόγου, να συμμετάσχουν στην ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ που διοργανώνουμε στην Κοσμική αίθουσα δεξιώσεων ΄ΟΝΕΙΡIΟΝ΄, στο Περιστέρι. Η πρόσβαση στο κέντρο διασκέδασης, είναι πολύ εύκολη, αφού βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 1, πενήντα μέτρα πριν τη Λένορμαν,στην διασταύρωσή της με την κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού.

Επειδή η πολυτελής αίθουσα, το καλό φαγητό αλλά και η εύκολή πρόσβαση στο κέντρο διασκέδασης, εξασφαλίζουν και εγγυώνται μια υπέροχη διασκέδαση, παρακαλούμε για την όσο το δυνατό πιο έγκαιρη παραλαβή των προσκλήσεών σας, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Ήδη από την ανακοίνωση της συνεστίασης στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας, αρκετοί χωριανοί έχουν κλείσει θέσεις.
Στη συνεστίαση, θα κοπεί η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίττα για την καλή χρονιά, και στη συνέχεια, θα βραβευτούν όσα παιδιά μας δηλώσουν την επιτυχία τους στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. και θα ακολουθήσει γλέντι με Κεφαλονίτικο και λαϊκό πρόγραμμα, το οποίο θα κρατήσει μέχρι το πρωί.
Φυσικά όπως κάθε χρόνο οι νέοι μας θα έχουν το δικό τους τραπέζι και είναι σίγουρο ότι θα παρασύρουν στο κέφι και στο χορό, όλους όσους θα συμμετάσχουν.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s